Badrum

Vi har under åren kommit att göra inredning till många badrum. Ofta handlar det om en skräddarsydd lösning med handfat/bänk i Corian med förvaring, ibland med överskåp. Ta en till på exemplen nedan!

Badrumskommod med dubbla handfat i Corian© Glacier White

Generös badrumsmöbel med gott om plats. Dubbelhandfat och bänkskiva är gjorda i Corian Glacier White. Lådfronterna är frästa ur massiv fuktsäker MDF.         Bild tagen innan armaturer och väggspegel monterats. Frästa lådfronter i närbild    

Inbyggt hörnskåp i badrum

Platsbyggt skåp i vitoljad ek – Utrymmeseffektivt hörnskåp i ett badrum som finns i Stockholm på Östermalm

Badrumskommod i ek

Kommod med marmorskiva – På Lidingö finns den här badrumskommoden. Den är gjord i ek med en speciell övre låda för att ge plats för avlopp och vatten. Toppskivan är i marmor med underlimmat handfat i porslin.

Badrumsinredning med bänktopp och handfat i Corian®

Badrumsinredning i lackerad fukttålig MDF – I Åkersberga finns denna badrumsinredning, underskåp, väggskåp och ljusramp. Den är tillverkad i lackerad fukttålig MDF. Bänktoppen med integrerat handfat är gjorda i Corian®. Färg Silver Grey på bänktoppen och handfat i Glacier White.  

Corian® Glacier White – Nytt handfat

Uppgradering av badrum med ny handfatsöverdel – Denna badrumsuppgradering är gjord i ett radhus i Järfälla. Badrummet fick en ny toppskiva med integrerat handfat i Corian® Glacier White.  

Corian® Glacier White – Nytt handfat

Uppgradering av badrum med ny handfatsöverdel – På östermalm i Stockholm har nu en familj ny toppskiva med integrerat handfat i Corian® Glacier White.  

Badrumsinredning med Corian© dubbelhandfat

Corian Glacier White. Badrumsinredning med generöst spegelskåp och vägghängd förvaring under bänk i Coran med dubbla handfat. Snickerierna är gjorda i lackerad vattenfast MDF.

Badrumsinredning med bänk och integrerat tvättställ i Corian®

Badrumsinredning, badrumsskåp, underskåp och tvättställ. Bänken är gjord i Corian® Rain Cloud, tvättställs-skålen i Glacier White. Inredningen i lackerad MDF. Inredningen specialtillverkad för att matcha annan inredning i denna Sundbybergsvilla. En del av bilderna tagna innan alla knoppar och handtag var monterade.      

Badrumsinredning i Corian®

Handfat och underskåp med lådor tillverkat i Corian®. Till en familj på Resarö tillverkade vi denna måttanpassade kombinerade bänk/handfat/förvaring. Bänk, handfat, skåp och lådfronter  är gjort i Corian. Hela konstruktionen är vägghängd.  

Corian®handfat med underskåp i teak

Handfat och ”minibänk” i Corian®. Bänkskiva och handfatsskål är gjord i Corian® Glacier White. På väggen bakom sitter en Corianskiva med Marmormönster. Under handfatet finns ett förvaringsskåp i teak. Kranen är ursprungligen en kromad standardkran som blästrats för att få fram mässingen och ge ett patinerat utseende.  

Badrumsbänk och handfat i Corian® med ”Tip On” låda

Öppna lådan med knät! Måttbeställd Corian® tvättställsbänk. Under bänken en låda med teakfront som öppnas genom ett lätt tryck på lådan – Tip On.   

Corian® tvättställ med underskåp i ekfaner

Måttbeställt handfat med underskåp. Till en lägenhet på Gärdet tillverkade vi ett måttbeställt Corian® handfat med ett underskåp i ekfanér. Det är bara de två undre lådorna som går att öppna, den övre är en fasad som täcker tvättbaljan. Om någon undrar så är det inte en konstnärlig badrumsmatta på golvet, snarare täckpapp och byggskräp, […]

Dubbla handfat i Corian®

Badrumsbänk med integrerade handfat. Dubbla handfat i badrummet integrerade i en generös bänk som utnyttjar tillgängligt utrymme och ger plats för förvaring under. Bänk och handfat i Corian® Glacier White. Väggar och golv är klädda med marmor. Bilderna tagna innan ”rörisen” gjort det sista, därför ser utloppet ur handfaten lite mysko ut.    

Badrum – Bänk med handfat och förvaring i Corian®

Badrum – Bänk med handfat och förvaring i Corian® Den här bänken gjorde vi åt en familj som bor på Resarö. Man ville ha en tålig och snygg bänk med ett stort handfat (plats för 2) och så mycket förvaring som möjligt under bänken. Lösningen blev bänk, integrerat handfat och lådfronter gjorda i Corian® Glacier […]